Home » Крими » Мъж блудствал с три непълнолетни момчета в апартамент в София

Мъж блудствал с три непълнолетни момчета в апартамент в София

Сподели новината

Софийска районна прокуратура обвини мъж, извършил блудствени действия спрямо непълнолетни момчета, съобщиха от обвинението.

За периода от неустановена дата през месец декември 2022 г. до неустановена дата през месец октомври 2023 г. в апартамент в град София, обвиняемият извършил действия на полово удовлетворение с три непълнолетни момчета.

Обвиняемият предложил на непълнолетните момчета да ги защитава без заплащане в качеството му на адвокат, а на други казал, че ако искат да излязат от ареста, трябва да извършат действия за полово удовлетворение с него.

В.К. е обвинен и за това, че умишлено склонил друго лице да принуди жена да извърши нещо противно на волята ѝ – да оттегли жалба, подадена в полицията срещу обвиняемия, като за това била употребена заплаха, че домът ѝ ще бъде запален.

По случая се води разследване. С постановление на наблюдаващ прокурор той е задържан.

Предстои днес (7 февруари) да бъде внесено искане в Софийски районен съд за постоянен арест спрямо обвиняемия.

Поставете оценка:
5

Оценка 5 от 1 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар