Home » Крими » Мъж влачи с колата си охранител и се заби в зала

Мъж влачи с колата си охранител и се заби в зала

Сподели новината

Пиян мъж се заби с автомобила си във фасадата на зала за събития, като едва не уби охранител, който се опитал да го свали от колата му. Екшънът се разиграл в Пловдив, а за случая съобщиха от Trafficnews.bg.

„Проблемът започва в дискотеката. Мъжът беше подпийнал. Започна да опипва момичета и жената, която беше с него, помоли охраната да го изведе. Така се стигна до агресията от страна на господина”, разказа Антония Камберева, собственик на нощния клуб в ефира на „Здравей, България”.

„Жената се качи в техния автомобил и го помоли да тръгнат. Мъжът прояви арогантно поведение към нас. После отиде на шофьорското място при нея и ѝ каза да слиза. Тя не пожела и той я удари. Тя се премести на задната седалка, а мъжът се качи и потегли с голяма скорост. Засили колата срещу нас. Когато дойде полицията се опита да излъже, че не е шофирал той. Пробата му за алкохол показа 1,33 промила”, обясни охранителят на нощния клуб.

Мъжът е задържан за 24 часа.

Поставете оценка:
5

Оценка 5 от 4 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар