Home » Крими » Мъж влиза за 12 години в затвора за опит за убийство

Мъж влиза за 12 години в затвора за опит за убийство

Сподели новината

Окръжният съд в Благоевград наложи наказание „лишаване от свобода“ за срок от 12 години при първоначален строг режим на изтърпяване на М. С. Присъдата е за опит за убийство на повече от едно лице и нанасяне на лека телесна повреда. Tова съобщиха от съда вчера, цитирани от БТА.

24-годишният мъж е признат за виновен, че на 23 ноември 2017 година, малко преди 6:00 часа, на мост при Младежкия дом в Благоевград, е направил опит умишлено да умъртви повече от едно лице – А. К. от Петрич и С. Д. от Велинград.

Състав на Окръжния съд е признал за виновен подсъдимия и по друго повдигнато му обвинение – че по същото време е причинил лека телесна повреда на Я. Д. от Луковит чрез нанасяне на удар с нож, допълват от news.bg.

За това деяние съдът е осъдил подсъдимия да изтърпи наказание „лишаване от свобода“ за срок от шест месеца при първоначален общ режим.

Подсъдимият е осъден да заплати на пострадалите С. Д. и А. К. сумата от 30 хиляди лева, ведно със законната лихва като обезщетение за причинени от престъплението неимуществени вреди.

Присъдата може да се обжалва или протестира в 15-дневен срок пред Апелативен съд – София, допълват от Благоевградския окръжен съд.

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Leave a Reply

Your email address will not be published.