Home » Крими » Мъж е в кома след удар с брадва по главата

Мъж е в кома след удар с брадва по главата

Сподели новината

Мъж пострада при скандал и последвало сбиване в село Кочани, съобщиха от полицията в Смолян. Сигналът е за възникнал имотен спор между двама мъже. Установено е, че единият от тях – 71-годишен местен жител, е нанесъл телесна повреда на 78-годишен от същото село.

Пострадалият е транспортиран в УМБАЛ „Свети Георги“ – Пловдив в кома и с опасност за живота. Мъжът е със счупена черепна кост.

„Спорът между двамата е заради селскостопански имот. По първоначална информация ударът по главата на пострадалия е бил с брадва, пострадалият е в кома“, каза кметът на Неделино Боян Кехайов.

Предстои да бъде внесено искане в Златоградския районен съд за налагане на постоянна мярка „задържане под стража“ на извършителя.

Поставете оценка:
3.5

Оценка 3.5 от 2 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар