Home » Крими » Мъж от Столипиново блъска с чук съсед, после се прибра у дома и опита да се запали

Мъж от Столипиново блъска с чук съсед, после се прибра у дома и опита да се запали

Сподели новината

Ранени при възникнал междусъседски скандал в пловдивския квартал „Столипиново“. На сигнала се отзовали вчера по обяд полицаи от Шесто Районно управление.

Насоченият към адрес на ул. „Ландос” патрул установил, че 72-годишен мъж нахлул в апартамента на 77-годишния си съсед и му нанесъл удари с чук по главата и тялото. Веднага след това извършителят се прибрал у дома и си нанесъл порезни рани по тялото и ръцете, а също направил и опит да запали покъщнината си, съобщи БНТ.

Пристигналите на място пожарникари успели да предотвратят разрастването на огъня, а мъжът е откаран в отделение по токсикология, където състоянието му е стабилизирано. В болница за наблюдение е оставен и неговия съсед. По данни на лекарите няма опасност за живота му.

При оглед от жилището на 72-годишния мъж са иззети пистолет и въздушна пушка, предстои да бъдат изяснени произходът и начинът на придобиването им.

Срещу него е започнато досъдебно производство.

Поставете оценка:
5

Оценка 5 от 2 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар