Home » Крими » Намушкаха двама младежи пред дискотека в Кюстендил

Намушкаха двама младежи пред дискотека в Кюстендил

Сподели новината

Двама са ранени със сгъваем нож след нападение пред дискотека в Кюстендил, а извършителят е задържан. Той е на 37 години и по данни на полицията преди да атакува е имало конфликт между него и пострадалите, разказват от Нова телевизия. Състоянието на единия от пострадалите е сериозно. Той е настанен в столична болница.

Нападението е станало в нощта на събота срещу неделя.

„Бяхме тръгнали на дискотека. Малко преди да стигнем до заведението моят приятел беше съборен на земята и наръган няколко пъти в белия дроб и сърцето. Опитах се да се намеся и бях последван от същата съдба”. Това разказа в ефира на „Здравей, България” единият от потърпевшите Теодор.
По думите му не е имало конфликт с нападателя. „Това, което видях е, че приятелят ми лежи в кръв на земята”, споделя младежът.

„Бяхме тръгнали и тримата към дискотеката и при разминаването с нападателя имаше разменена реплика „за брадата му”. Не е имало сбиване. Той просто тръгна към приятелите ми и започна да ги налага с ножа. Роберто лежеше на земята в кръв, а нападателят си тръгна все едно нищо не е станало. Не е проявявана агресия спрямо мен”, разказа Корнелия, което е очевидец на случилото се.

Извършителят е задържан. Той е с мярка за 72 часа. Прокуратурата вероятно ще поиска той да остане за постоянно в ареста.

Поставете оценка:
1

Оценка 1 от 3 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар