Home » Крими » Откриха дрон на брега край Шабла, подозират, че е с бомба (СНИМКИ)

Откриха дрон на брега край Шабла, подозират, че е с бомба (СНИМКИ)

Дрон с неизвестен произход и, по непотвърдена информация, с взривно устройство е открит на брега на село Тюленово, близо до Шабла.

Той е видян случайно късно снощи. Не е ясно как дронът се е озовал на брега – дали е паднал от въздуха или е изхвърлен от течението. Няма информация и за собствеността на безпилотната машина. Подаден е сигнал към 112, съобщава БНТ. 

Същевременно обаче във Фейсбук потребител, който твърди, че е подал сигнала, пише следното: „Няма да ви разказвам как 112 ми реагираха на обаждането“. Има и последваща реплика: „За капак никой няма намерение да прави каквото и да е до утрешния ден. А дотогава остава да чакаме и да се молим вълните да НЕ го взривят в камъните .. заблудена държава“.

Отново: Руски изтребител пробва да свали разузнавателен дрон на САЩ (ВИДЕО)

Според информацията на националната телевизия, в корпуса на дрона имало светещ и мигащ диод и именно това повдига опасенията за активна бомба. Това обаче са неофициални данни и тепърва се изчаква какво ще кажат отговорните власти.

Припомняме, че руските дронове вече се превърнаха в проблем за граничната област на Румъния по Дунав: Румъния ще сваля руски дронове по границата си с Украйна

СНИМКИ: Радослав Русев

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар