Home » Крими » Откриха мъртва изчезнала млада жена в канал на бургаските солници

Откриха мъртва изчезнала млада жена в канал на бургаските солници

Сподели новината

Полицията в Бургас намери тялото на млада жена в канал на бургаските солници, предаде БНР. Установено е, че то е на издирваната 30-годишната жена от Бургас Марина Згурова, която беше в неизвестност от 17 ноември.

Въпреки множеството проверени сигнали, касаещи местонахождението ѝ, както и часовете преглед на камерите за видеонаблюдение на територията на общината, почти седмица полицейските служители не разполагаха с точна информация за евентуалното местонахождение на жената. Данни, че тя е в района на бургаски солници, са получени преди часове.

Тялото е откарано за аутопсия в отделение “Съдебна медицина” към бургаската болница за установяване причините за смъртта. По случая е образувано досъдебно производство.

Поставете оценка:
2.7

Оценка 2.7 от 7 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар