Home » Крими » Откриха пребит до смърт мъж в Скутаре

Откриха пребит до смърт мъж в Скутаре

Криминалисти от МВР – Пловдив работят активно за изясняване на обстоятелствата около смъртта на 64-годишен мъж.

Сигналът за откритото му безжизнено тяло в землището на село Скутаре е получен на телефон 112 в сряда сутринта. Незабавно натам е насочен оперативна група от РУ – Труд. При първоначалния оглед не са открити следи от насилие и по случая е образувано досъдебно производство по чл. 127, ал. 1 от НК.

След направена аутопсия от съдебен лекар обаче са установени вътрешни травми, получени най-вероятно от побой. Разследването е преквалифицирано за престъпление и се води под надзора на Окръжна прокуратура – Пловдив.

Поставете оценка:
1

Оценка 1 от 4 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар