Home » Крими » Отново домашно насилие: Мъж преби приятелката си и пробва да я удуши

Отново домашно насилие: Мъж преби приятелката си и пробва да я удуши

Сподели новината

Оставиха в ареста 48-годишен мъж, обвиняем за закана с убийство и нанесен побой на приятелката си в условията на домашно насилие в Девня, съобщиха от прокуратурата, цитирани от Dariknews.bg.

Инцидентът е станал на 5 февруари. След скандал между двамата, той е започнал да я удря. Нанесъл ѝ побой, като пострадалата е получила наранявания по цялото тяло.

Освен това той я е душил, заплашвайки я, че ще я убие. Преди да спре, взел и телефона на жената, за да не може тя да сигнализирана за случилото се.
След като той е заспал, пострадалата е потърсила своя съседка и я помолила за помощ.

Мъжът е привлечен към наказателна отговорност и е задържан. Определението на съда подлежи на въззивна проверка от Окръжния съд във Варна.

Поставете оценка:
3.3

Оценка 3.3 от 7 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар