Home » Крими » Патриша Тийвс е нападнатата от Христо Шопов съседка

Патриша Тийвс е нападнатата от Христо Шопов съседка

Сподели новината

Задържаха актьора Христо Шопов. Причината – заплашил жена с оръжие след спор между съседи в София. Съпругата му Марияна е участвала в побой над жената. Има видеозапис на случката.

Предстои повдигане на обвинения и на Христо Шопов, и на жена му, предава Bulgaria On Air.

Жената, която твърди, че е заплашена с пистолет от Шопов, е заснела спречкването. Видеото е предадено на разследващите. Нападнатата Патриша Тийвс, която е от Люксембург, живее в съседство на Христо и Мариана Шопови в столичния кв. „Малинова долина“ от няколко години.

Твърди, че отношенията ѝ с тях отдавна са обтегнати заради спор за кучета. Сега скандалът започнал заради паркиране. Според жената, освен че я заплашил с пистолет, Христо Шопов и я ударил с юмрук.

„Нейният съпруг, с когото не съм говорила преди, дойде с пистолет и го насочи на 5 см от лицето ми и ми каза, че ще ме застреля. Аз записах това и те (Христо Шопов и Мариана Станишева – бел.ред) се ядосаха. Искаха да ми вземат телефона. Дойдоха навън и ме нападнаха, за да ми вземат телефона. Той ме блъсна в стената и ме удари с юмрук в лицето“, разказа Патриша Тийвс.

По думите ѝ това е първият случай, в който се е наложило да повика полиция, въпреки дългото неразбирателство. Според Тийвс причината за междусъседската вражда е това, че тя е чужденка.

Заместник-главният секретар на МВР Димитър Кангалджиев обясни, че сигналът е подаден в полицията около 1 часа след полунощ.

Поставете оценка:
2.8

Оценка 2.8 от 5 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар