Home » Крими » Повдигнаха обвинение на Жана Бергендорф

Повдигнаха обвинение на Жана Бергендорф

Сподели новината

Прокуратурата повдигна обвинение на Жана Бергендорф. Софийската районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 38-годишна жена за хулигански действия, съобщават от прокуратурата.

На 6.03.2024 г. около 04:00 часа в блок на бул. „Президент Линкълн“ в София обвиняемата Ж.Б. е извършила непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото като деянието е съпроводено със съпротива срещу орган на властта.

Обвиняемата е обиждала и заплашвала полицейските служители, които се опитвали да я задържат, опитала да ги рита и не изпълнявала разпорежданията им.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 325, ал. 2, вр. ал. 1 от Наказателния кодекс, за което се предвижда наказание „лишаване от свобода“.

Ж.Б. не е осъждана. Спрямо нея е взета мярка за неотклонение „парична гаранция“ в размер на 1000 лева.

Поставете оценка:
2.8

Оценка 2.8 от 15 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар