Home » Крими » Полицаи приклещиха украинска бежанка в Бургас и се хванаха за главите СНИМКИ
Полицаи приклещиха украинска бежанка в Бургас и се хванаха за главите СНИМКИ

Полицаи приклещиха украинска бежанка в Бургас и се хванаха за главите СНИМКИ

Сподели новината

46-годишна украинка със статут на бежанец бе спипана да превозва сирийски мигранти в Бургас. Тя е били приклещена от полицаи около 16 ч. днес, след като бил подаден сигнал, че извършва нелегалната дейност.

Карала е Фолксваген Туран с бургаска регистрация, пише Флагман.

Жената, която пристигнала в морския град след началото на войната, е спряна на кръстовището между ул. „Спортна” и бул. „Тодор Александров”, който в последните месеци се превърна в „магистрала” за бежанския поток през морския град.

Общо 9 човека, самоопределили се като сирийци, са открити натъпкани в автомобила. Някои от тях били в багажника. Украинката не е дала логично обяснение за постъпката си, която е крайно иронична предвид реакцията на България спрямо нейните съграждани в самото начало на конфликта.

Практика на каналджиите в последните месеци е да използват за шофьори или непълнолетни, или чуждестранни граждани, с което допълнително да усложняват работата на полицията.

Украинката е задържана. Предстои сирийските граждани да бъдат извозени до пункт, откъдето ще бъдат преразпределени към бежански центрове.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About Димитър Славчев

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената