Home » Крими » Полицията във Варна е арестувала „ало“ бандит с голяма сума пари

Полицията във Варна е арестувала „ало“ бандит с голяма сума пари

Сподели новината

Полицията във Варна, съвместно със своите колеги от Русе, задържаха „ало” измамник с голяма сума пари. 52-годишният мъж е бил хванат на границата ни с Румъния в опит да напусне страната. В него са намерени и парите от телефонна измама, която е осъществил същия ден, съобщават от Нова телевизия.
„Получихме сигнал за мъж, съпричастен към телефонна измама, от жител на Варна. Съвместно с колегите от Русе започнахме издирване и успяхме да го задържим на границата. В него бяха намерени сумите 4 500 евро и 1 600 долара”, заяви началникът на сектор „Престъпления против собствеността“ в ОДМВР – Варна Живко Костадинов.
Според полицията 52-годишният е бил участник и в други измами. „Общата сума, за която е отговорен, е около 70 000 лв. При някои от измамите са били предадени и златни накити”, допълни Костадинов.

По думите му сценарият, който телефонните измамници във Варна използват е, че се провежда специализирана полицейска операция за залавяне на престъпници. Като призовават хората да им съдействат, представяйки се за висши полицейски служители.

Поставете оценка:
3.7

Оценка 3.7 от 3 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар