in

Поредната жестокост: Англичанин се опита да убие бившата си приятелка край Трявна

c29c95142 policia 800

55-годишен гражданин на Великобритания е задържан за опит за убийство на бившата си приятелка край Трявна, съобщиха от пресцентъра на МВР.

На 25 юни в полицията бил получен сигнал, че в къща в село Дървари чужденецът е завързал въже около шията на бившата си приятелка – на 50-години, негова съгражданка, качил я против волята ѝ в джип „Гранд Чероки“ и се е отправил в неизвестна посока.

Полицейски екипи се отзовали веднага на сигнала и около 30 минути по-късно в гориста местност установили паркирания джип. Навлизайки в гората, те станали свидетели как мъжът нанася удари с дърво по главата на жената и незабавно го задържали.

Пострадалата е откарана в болницата с хематоми в областта на шията, охлузвания и синини, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство за опит за убийство.

Междувременно Окръжната прокуратура в Бургас поиска най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ за 51-годишния англичанин Алън, който закла и зарови 49- годишна българка в сунгурларското село Терзийско.

Делото за мярката трябвашe да започне в 13 ч. днес в Бургаския окръжен съд, но липсата на преводач го отложи за 15 ч., обясниха от Съдебната палата.

Фрог нюз

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

8f13d8b0a betina joteva

Бетина Жотева се прави на тра-ла-ла, не разбирала мотивите за оставката на Ивелина Димитрова

photo verybig 203398

Ген. Мутафчийски заръча на Татяна Дончева да не излиза от парламента