in

Поредната жестокост: Англичанин се опита да убие бившата си приятелка край Трявна

55-годишен гражданин на Великобритания е задържан за опит за убийство на бившата си приятелка край Трявна, съобщиха от пресцентъра на МВР.

На 25 юни в полицията бил получен сигнал, че в къща в село Дървари чужденецът е завързал въже около шията на бившата си приятелка – на 50-години, негова съгражданка, качил я против волята ѝ в джип “Гранд Чероки” и се е отправил в неизвестна посока.

Полицейски екипи се отзовали веднага на сигнала и около 30 минути по-късно в гориста местност установили паркирания джип. Навлизайки в гората, те станали свидетели как мъжът нанася удари с дърво по главата на жената и незабавно го задържали.

Пострадалата е откарана в болницата с хематоми в областта на шията, охлузвания и синини, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство за опит за убийство.

Междувременно Окръжната прокуратура в Бургас поиска най-тежката мярка за неотклонение “задържане под стража” за 51-годишния англичанин Алън, който закла и зарови 49- годишна българка в сунгурларското село Терзийско.

Делото за мярката трябвашe да започне в 13 ч. днес в Бургаския окръжен съд, но липсата на преводач го отложи за 15 ч., обясниха от Съдебната палата.

Фрог нюз

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

8f13d8b0a betina joteva - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Бетина Жотева се прави на тра-ла-ла, не разбирала мотивите за оставката на Ивелина Димитрова

Бетина Жотева се прави на тра-ла-ла, не разбирала мотивите за оставката на Ивелина Димитрова

photo verybig 203398 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Ген. Мутафчийски заръча на Татяна Дончева да не излиза от парламента

Ген. Мутафчийски заръча на Татяна Дончева да не излиза от парламента