Home » Крими » Поредната жестокост: Англичанин се опита да убие бившата си приятелка край Трявна

Поредната жестокост: Англичанин се опита да убие бившата си приятелка край Трявна

55-годишен гражданин на Великобритания е задържан за опит за убийство на бившата си приятелка край Трявна, съобщиха от пресцентъра на МВР.

На 25 юни в полицията бил получен сигнал, че в къща в село Дървари чужденецът е завързал въже около шията на бившата си приятелка – на 50-години, негова съгражданка, качил я против волята ѝ в джип „Гранд Чероки“ и се е отправил в неизвестна посока.

Полицейски екипи се отзовали веднага на сигнала и около 30 минути по-късно в гориста местност установили паркирания джип. Навлизайки в гората, те станали свидетели как мъжът нанася удари с дърво по главата на жената и незабавно го задържали.

Пострадалата е откарана в болницата с хематоми в областта на шията, охлузвания и синини, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство за опит за убийство.

Междувременно Окръжната прокуратура в Бургас поиска най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ за 51-годишния англичанин Алън, който закла и зарови 49- годишна българка в сунгурларското село Терзийско.

Делото за мярката трябвашe да започне в 13 ч. днес в Бургаския окръжен съд, но липсата на преводач го отложи за 15 ч., обясниха от Съдебната палата.

Фрог нюз

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената