Home » Крими » Правосъдният министър има готовност за дисциплинарни производства срещу магистрати, замесени с Нотариуса

Правосъдният министър има готовност за дисциплинарни производства срещу магистрати, замесени с Нотариуса

Сподели новината

Ще има дисциплинарни производства срещу замесените по случая „Нотариуса“ магистрати. Това заяви пред журналисти министърът на правосъдието Атанас Славов, цитиран от БНТ.
„Целта на институциите е да има наказани, да бъде понесена отговорност. Злоупотребата с правосъдието е недопустима. За всяко име ще подам искане за дисциплинарно наказание. Това е в рамките на моите правомощия. Самото разследване е в правомощията на прокуратурата“.
Крайно време е институциите да започнат да работят по-ефективно и започналите производства да завършат със съдебни актове, посочи министърът.

„Проблемите, свързани със съдебната реформа не са от вчера. Последните месеци виждаме решимост да започне радикален процес на реформи“.
Атанас Славов коментира и заканата на Иван Гешев, че ще го съди за клевета:

„Има достатъчно информация в публичното пространство, която трябва да бъде обяснена от бившия главен прокурор и да обясни дали е било блъф или зависимост“.

Поставете оценка:
4.3

Оценка 4.3 от 11 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар