Home » Крими » Предполагаемият стрелец от метрото е охранител

Предполагаемият стрелец от метрото е охранител

Сподели новината

Днес около 14,30 часа на метростанция Летище София мъж стреля по жена. Веднага след това прострелва и себе си. Нападателят е починал. Жертвата е хоспитализирана и е в доста тежко състояние.

По всяка вероятност причина за драматичния инцидент са любовни отношения. Престъплението е извършено със законно притежавано оръжие Макаров. Стрелецът е на 62 години. Работил е към охранителна фирма. Простреляната жена е 55-годишна. В тежко състояние е, има три огнестрелни рани. Предстои да ѝ бъдат направени няколко операции.

Наблюдаващият прокурор Кирилова каза на брифинг, че двете лица са установени според личните им документи. Властите обаче изчакват близките за потвърждение на самоличностите.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената