Home » Крими » Приятели на убитите от Лозен блокираха Околовръстното шосе

Приятели на убитите от Лозен блокираха Околовръстното шосе

Жители на село Лозен отново блокираха Околовръстния път в София. Те настояват за доживотна присъда без право на замяна за извършителя на жестокото убийство на Иво и Яна това лято.

Кметът на село Лозен Георги Младенов заяви, че протестът е мирен, на място има един полицейски автомобил, който пуска движението на пешеходната пътека поетапно, уточнява Dariknews.bg.

Обвиняем за смъртта на младите хора е Чавдар Бояджиев.

Той е направил пълни самопризнания за убийството на 18-годишната Яна и 27-годишния Иво от Лозен. През 2022 година Чавдар е бил освободен с мярка „подписка“ по дело за убийство на 22-годишна жена по непредпазливост.

В момента мъжът е за постоянно под стража за убийството на младежите от Лозен.

Поставете оценка:
3.8

Оценка 3.8 от 4 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар