Home » Крими » Продължава издирването на Ивана от Дупница

Продължава издирването на Ивана от Дупница

Сподели новината
И в празничния ден ще продължи издирването на 17-годишната Ивана от Дупница, казаха от полицията. Момичето е в неизвестност от 22 февруари – вече 11-то денонощие, пише dariknews.bg.

В операцията се включват полицаи, жандармеристи, по своя организация, и доброволци. На този етап не се предвижда спиране на издирването, макар че досега няма никакъв резултат и някаква информация за Ивана, казаха от Областната дирекция на полицията в Кюстендил, предава БНР.

Проверяват се всички подадени сигнали. Някои от местностите и обекти край Дупница са проверявани по два-три пъти. Особено района на Дренския рид над града, при параклиса „Св. Спас“, поречието на река Джерман.

„Няма нищо ново. Единственото, което съм коментирал, е, че трябва да има радиомълчание по темата, защото явно случаят не е толкова лесен за развръзка“, каза кметът на Дупница Първан Дангов.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар