Home » Крими » Продължава издирването на тримата извършители на въоръжения грабеж в Благоевград

Продължава издирването на тримата извършители на въоръжения грабеж в Благоевград

Сподели новината

Очаква се от прокуратура в Благоевград да дадат повече информация относно въоръжения грабеж на инкасо автомобил, който беше извършен в събота, предаде БНТ.

До момента нито от държавното обвинение, нито от полицията са дали информация по случая, тъй като все още се работи по случая и заради спецификата на разследването и множеството разпити.

Не е ясно и каква е открадната сума. По време на обира беше прострелян охранител на инкасо колата, който е настанен във ВМА в тежко състояние и все още има опасност за живота му.

Продължава издирването на тримата извършители на въоръжения грабеж.

Вчера край Мало Бучино беше открит опожарен автомобил. По непотвърдена информация, марката на запалената кола съвпада с тази на крадците, но заради опожаряването трудно биха могли да се намерят отпечатъци или веществени доказателства.

Поставете оценка:
1.9

Оценка 1.9 от 14 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар