Home » Крими » Родителите на убития Ангел призоваха свидетелите да дадат показания

Родителите на убития Ангел призоваха свидетелите да дадат показания

Сподели новината
Родителите на убития в Пазарджик Ангел призоваха свидетели на убийството да се обърнат към полицията и да дадат показания за случилото се. Те заявиха, че случаят за тях е ясен и убиецът трябва да получи най-тежката присъда.

Припомняме, че в петък 21-годишният Ангел Здравков беше наръган смъртоносно с нож в Пазарджик от 18-годишен младеж. ОЩЕ: Млад мъж намушка с нож и уби тийнейджър в Пазарджик

„Убит е професионално. Това ми каза шофьорът на линейката”, каза бащата на загиналото момче в ефира на Нова телевизия. Той разказа, че е разбрал, че кръвта на сина му е изтекла на място, не е починал в линейката или в болниците.

Почернените родители споделиха още, че за задържания за убийството знаят, че носи ножови, боксове и метални тръби в колата си. Той бил затъмнил и стъклата на автомобила си. Преди това арестуваният 18-годишен е тормозил момиче и по думите на родителите е имал ограничителна заповед.

“Синът ми се запозна с някакво момиче пруди седмица може би, не знам дали изобщо са ходили”, каза още бащата по повод информацията, че убийството е извършено от ревност.

ОЩЕ: Задържаха 18-годишния младеж, заподозрян за убийството в Пазарджик

“Искам държавата да си върши работата. Ако има осъдени, ще има ли такива престъпления?”, това попита през сълзи майката на Ангел. Тя емоционално поиска връщане на смъртното наказание за умишлените убийства. Бащата пък изрази подозрение, че извършителят може да получи малка присъда и дори се обърна директно към адвоката му с въпроса, как може да защитава един убиец.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар