Home » Крими » Сексуален насилник отново се появи до училището на жертвата си

Сексуален насилник отново се появи до училището на жертвата си

Сподели новината

История с продължение – преди месеци ви разказахме за мъж на име Никола Маринов, който назад във времето се е представял за полицай, прокурор, пилот и какъв ли още не, за да спечели доверието на хората и да изкара пари от това. Последният път мъжът направил опит за блудство със 17-годишна ученичка. След първия директен сексуален намек майката на момичето сезира институциите. Към днешна дата мъжът продължава да се движи в района на училището на жертвата.

„До 16 януари аз знаех, че Никола е таксиметров шофьор и превозва детето ми до училище и обратно. Когато се случи този негов опит за изнасилване, веднага известихме 6 РУ. На 17 януари той беше задържан пред дома ни. Тогава се запознах със самоличността му.

Същият ден беше пуснат на свобода от разследващ полицай. Дъщеря ми не е разпитана. Проведе се разпит след първия ви репортаж по темата. В този период е забелязан на места, които сме посещавали с момичето ми. Казаха ни да се обадим на 112, ако някъде го забележим. Институциите до ден днешен нямат резултати във връзка с разследването. Подала съм жалба до Прокуратурата. В момента разполагаме само с писмо от главния прокурор с разпореждане към СРП да му бъде наложено ограничаване на достъпа до дъщеря ми.

Детето живее в страх, не беше ходила на училище 1 месец. Във Facebook има група, посветена на престъпленията на Никола Маринов. В нея има доста лица, пострадали от мъжа. Имам данни за момиче, което миналата година е било изнасилено в таксито му, но се страхува да даде показание, тъй като е била под въздействието на алкохол”, разказа в ефира на „Здравей, България” Светла Милушева, майка на момичето.

Поставете оценка:
4.7

Оценка 4.7 от 10 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар