Home » Крими » Спецакция в централата на „Лев Инс“. Явор Колев: Нямаме общо, насочена е към друга компания в същата сграда (ОБНОВЕНА)

Спецакция в централата на „Лев Инс“. Явор Колев: Нямаме общо, насочена е към друга компания в същата сграда (ОБНОВЕНА)

Сподели новината

Служители на правоохранителните органи, маскирани с качулки, са влезли в централата на застрахователната компания „Лев Инс“, научи NOVA.

По информация на медията акцията е свързана с убийството на Алексей Петров. МВР е влязло в сградата по неотложност около 12.00 ч.

Предстои Софийската градска прокуратура да бъде уведомена за действията на униформените.

“Действията по разследването нямат нищо общо с „Лев Инс”, а са насочени към друга компания, която има офиси в тази сграда, наемател е. Няма общо и със Съюза за стопански инициативи”, коментира пред журналистите Явор Колев, директор „Информационни технологии и киберсигурност” в застрахователната компания.

По-късно през деня от застрахователната компания изпратиха до медиите и официална позиция по случая. В нея се казва следното:

Във връзка с полицейската акция в офис-сградата на бул. „Черни връх“ 51Д, заявяваме, че действията на органите на реда не са свързани с дейността на застрахователна компания ЛЕВ ИНС. Действията са насочени към компания, която е наемател в сградата, както и помещенията на Съюза за стопанска инициатива. Бяха отцепени два етажа, а служителите изолирани и лишени от комуникации.

Поставете оценка:
4.4

Оценка 4.4 от 7 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар