Home » Крими » Става ясно повдигат ли обвинения на “Мис Силикон”

Става ясно повдигат ли обвинения на “Мис Силикон”

Сподели новината

След като вчера известната като “Мис Силикон” Кристин Йорданова беше задържана за 24 часа, предстои да стане ясно дали ще бъде обвинена, предаде NOVA.

23-годишната плеймейтка беше заловена в автомобила си, след като качи различни видеа с опасно шофиране, а тестът ѝ за наркотици при проверка се оказа положителен за кокаин.

Йорданова даде и кръвна проба във Военномедицинска академия, като все още няма информация дали тя също е положителна. От МВР съобщиха, че ще коментират случая след финалните кръвни резултати.

Поставете оценка:
2.5

Оценка 2.5 от 15 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар