Home » Крими » Убийство е станало в затвора в Бургас

Убийство е станало в затвора в Бургас

Сподели новината

Бой между двама пандизчии в бургаския затвор завърши със смърт. Това разкри Флагман.бг. Медията се позова на свои източници.

Възникнал е словесен конфликт между двама мъже, който прераснал в сбиване. Единият от тях издъхнал на място. По информация на Флагман.бг той е на 66 години. Драмата се е разиграла в затворническата килия.

Води се разследване. Предстои извършване на аутопсия, която ще установи причините за смъртта. По първоначални данни и по информация на наши източници, не се касае за убийство, а за здравословни причини, които довели до фаталния край.

Поставете оценка:
5

Оценка 5 от 1 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар