Home » Крими » Убиха с брадва мъж в севлиевско село

Убиха с брадва мъж в севлиевско село

Сподели новината

Досъдебното производство е заведено след оглед на местопроизшествие в блоково дворно пространство в с. Градница, община Севлиево, където около 12:00 часа днес е бил умъртвен 73-годишен мъж от с. Дамяново, общ. Севлиево.

Смъртта му била причинена с брадва, след употреба на алкохол, от 30-годишен мъж, с когото са живели в общо домакинство, допълват от прокуратурата.

От институцията посочват, че предстои извършване на аутопсия и назначаване на съдебно-медицинска експертиза относно механизма и причините за смъртта му, разпит на свидетели и извършване на други следствени действия.

След привличане на извършителя като обвиняем, Окръжна прокуратура – Габрово ще внесе в Окръжен съд – Габрово искане за вземане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

Поставете оценка:
1.8

Оценка 1.8 от 6 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар