Home » Крими » Цалапица продължава да иска справедливост за убития Димитър Малинов

Цалапица продължава да иска справедливост за убития Димитър Малинов

Сподели новината

Близките и приятелите на убития Димитър Малинов от Цалапица излизат днес отново на протест, предаде БНР. Те настояват за справедливост и спиране на беззаконието.

Протестът започва в 16 часа в центъра на Цалапица.

„Подкрепете ни! Нека не оставаме ненаказани участниците в това убийство! Справедливост за Митко!“, пише в социалните мрежи майката на Митко – Атанаска Бакалова.

В четвъртък Окръжният съд остави обвинения за убийството Рангел Бизюрев за постоянно в ареста. Организирането на протеста идва след като за първи път обвиненият за убийството на Митко Рангел Бизюрев даде показания пред магистратите. Според тези показания до смъртта на Димитър се е стигнало след скарване и сбиване между двамата, като Рангел ударил 4 пъти по тялото Митко, а не по главата.

Адвокатът на Бизюрев твърди, че случилото се е инцидент. Думите му възмутиха майката на Димитър Атанаска Бакалова, която заяви, че и Бизюрев и близнаците Динкови са виновни за смъртта на сина ѝ.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар