Home » Крими » Цариградска: Зад Нотариуса явно са стоели структури, функциониращи от десетилетия

Цариградска: Зад Нотариуса явно са стоели структури, функциониращи от десетилетия

Сподели новината

„Зад Мартин Божанов не мисля, че е имало един човек, аз подозирам, че това са структури, функциониращи от десетилетия. Вероятно ще продължат да функционират още толкова, ако не се проведе истинско разследване, защото личността на Божанов, както и моята са без значение.

Това каза заплашваната от Нотариуса съдия Владислава Цариградска пред bTV.

„Важно е тази адска машина за ликвидиране на хора и за дирижиране на вероятно не само съдебните процеси, вероятно и политическия живот да я няма. А това, което на мен ми е известно, аз съм убедена, че е известно и на прокуратурата, но тя не работи интензивно по тези данни, е, че много магистрати най-вече основно прокурори, а може би има и съдии са били част от тази група“, обясни Цариградска.

„За мен е интересно защо прокуратурата едва сега е решила да предприеме евентуално някакви действия спрямо Мартин Божанов, след като на прокуратурата ѝ е известна от декември месец 2022 г. какво е установила Главна дирекция за борба с организираната престъпност. А то е данни за това, че има организирана престъпна група, в която участват и магистрати за оказване на натиск върху магистрати. А също така и за търговия с влияние от декември 2022 г. до края на април 2023 г., когато се образува досъдебно производство. Очевидно прокуратурата не желае да разследва това, което МВР е установило, когато най-умело и не за първи път ще извади вероятно имотните измами на Мартин Божанов и по някакъв начин ще спре или ще прикрие всичко останало, което всъщност е същественото за обществото“, обясни съдията, заплашвана от Нотариуса.

Поставете оценка:
4.8

Оценка 4.8 от 18 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар