Home » Крими » Шофьор извади пистолет и стреля по друг водач след спречкване

Шофьор извади пистолет и стреля по друг водач след спречкване

Сподели новината

Мъж на 58 години е произвел изстрел с огнестрелно оръжие след спречкване за предимство на кръстовище в Стара Загора. Това се съобщава в официалния бюлетин на Областната дирекция (ОД) на МВР.

Сигнал за инцидента е получен в последния работен ден на миналата седмица около 16:30 часа. Жена е съобщила, че е чула изстрел от огнестрелно оръжие на кръстовище в областния град след спречкване между двама водачи на два леки автомобила за това кой е с предимство.

Единият от шофьорите е възпроизвел изстрел, насочен към гумите на един от автомобилите. След това двамата водачи се качили в колите си и са потеглили.

Няма пострадали при спречкването. Установен е мъжът, произвел изстрела – 58-годишен. Той доброволно предал оръжието – законно притежаван пистолет, мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Работата по установяване на всички факти и обстоятелства по случая продължава в рамките на започнато досъдебно производство по чл. 325, ал. 3 от Наказателния кодекс.

Поставете оценка:
4.3

Оценка 4.3 от 7 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар