Home » Крими » Шофьор на камион удари патрулка и избяга

Шофьор на камион удари патрулка и избяга

Сподели новината

Шофьор на камион блъсна патрул на полицията и избяга. Инцидентът е станал във вторник в околностите на град Стражица.

Полицаите тръгнали към село в района по сигнал за намерен мъж в безпомощно състояние на спирка. По пътя патрулката застигнала камион и започнала да го изпреварва. Шофьорът изненадващо засякъл и ударил колата на МВР.

Впоследствие униформените догонили пеша двама мъже, единият от които признал, че е седял зад волана. Казал, че се паникьосал, защото не бил минал годишен технически преглед. Това разказа началникът на РУ на МВР – Горна Оряховица Мариян Лонгинов, предава NOVA.

На 27-годишния водач ще бъде наложена административна санкция. Той има 33 фиша и 8 наказателни постановления. 31 от тях все още са неплатени.

Поставете оценка:
1

Оценка 1 от 1 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар