Home » Крими » Кражба,която завършва фатално

Кражба,която завършва фатално

Сподели новината

В южноиталианския град Неапол полицията разследва смъртта на двама мъже,за които се твърди,че са откраднали луксозен часовник от млад мъж. Прокуратурата разследва предполагаемо умишлено убийство,писа агенция Анса.

Твърди се ,че в петък вечерта двамата предполагаеми крадци са заплашили с пистолет и принудили млад мъж да им даде луксозния си часовник,пише „Corriere della Sera“. Също така се твърди,че са се опитали да избягат,единия със скутер,а другия е взел колата на обрания младеж,след което при катастрофа загиват на място. Според първоначални разследвания е вероятно сблъсък между двете превозни средства.

Младият мъж се появи при карабинерите в петък вечерта и заяви, че часовникът и колата му са откраднати, така че той не е шофьор на инцидента. Според съобщения в медиите разследващите все още оценяват изображения от камери за наблюдение и изявления на свидетели.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената