Home » Крими » 15-годишна българка е била групово изнасилена на Крит

15-годишна българка е била групово изнасилена на Крит

Сподели новината

15-годишно момиче е изнасилвано многократно от най-малко 12 души в гръцкия град Милопотамос на остров Крит. Майката на детето е българка, а според гръцките медии изнасилванията са станали през 2022 и 2023 г.

Гръцката полиция разследва 12 души за тежкото престъпление, уточни „24 часа“. Сред тях има гърци и чужденци, а основен заподозрян е 38-годишен пакистанец, който излежава присъда в затвора по друго дело. Според разследването той е работил за 50-годишния баща на изнасиленото момиче.

Делото е предадено на прокуратурата в Ретимно, която разследва случая и не изключва възможността 38-годишният пакистанец да е склонявал към проституция непълнолетното момиче. Направена е съдебномедицинска експертиза на жертвата, която установява, че е била изнасилена от няколко мъже.

Поставете оценка:
2.6

Оценка 2.6 от 13 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар