Home » Крими » 22-годишен изстреля 8 куршума по жена в Студентски град

22-годишен изстреля 8 куршума по жена в Студентски град

Сподели новината

22-годишен младеж стреля по жена в Студентски град в София.  Софийска районна прокуратура задържа до 72 часа лице, заканило се с убийство, уточниха от държавното обвинение. Образувано е и се води досъдебно производство по случая. 

На 12.06.2021 г. около 03,55 часа в гр. София,  ж.к. „Студентски град“ обвиняемият Д.С., се заканил с убийство на Б.В. Той я заплашил с думите „Ще те застрелям! Това ли искаш!“ и насочил към нея пистолет, като произвел осем изстрела. 

В хода на разследването са събрани доказателства, че деянието е извършено от Д.С., на 22 години. Изготвено е постановление за привличането му към наказателна отговорност, като му е повдигнато обвинение за извършено престъпление по чл. 144, ал.3, вр. ал.1 от НК. 

Предвид високата обществена опасност на деянието и дееца, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвиняемия за срок до 72 часа. На 15.06.2021 г., ще бъде внесено искане в съда за разглеждане на делото за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Днес.бг

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената