Home » Крими » 6-годишно падна от прозореца на втория етаж на детска градина

6-годишно падна от прозореца на втория етаж на детска градина

Сподели новината

ОЩЕ: Инцидент в детска градина в Добрич: Майка прибра 3-годишноти си дете с рани по лицето

Инцидентът е станал преди няколко дни. Детето паднало през прозореца на тоалетната. „Инцидентът е станал в понеделник, а аз едва в четвъртък разбрах. При това казаха, че детето не е паднало от прозореца на тоалетната, а бутнато по стълбите от друго дете“, каза кметът на селото в ефира на Нова телевизия.

„Детето още има болки. Водихме го на лекар в Първомай. Сега трябва да мине през рентген, да му правят изследвания“, разказа майката.

Друга майка разказа, че след падането директорката качва детето в стаята, но на него му става зле. Без да уведоми родителите, директорката го води на педиатър.

Родители се заканват, че няма да пускат децата в градината, ако остане същата директорка.

ОЩЕ: Уволниха детска учителка след скандален клип с насилие над дете (ВИДЕО)

Според кмета дали директорката ще подаде оставка е нейно лично решение, но хората са недоволни. Освен това при норматив от 20 деца групата посещават само 11.

Директорката отказа коментар.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар