Home » Наука и технологии » Доставките на Galaxy S24 може да започнат още през януари

Доставките на Galaxy S24 може да започнат още през януари

Сподели новината

Samsung се подготвя да влезе в 2024-та година с най-новите си смартфони от серията S24, като вероятно тяхната премиера ще се случи на 17 януари. Данните за тази дата стават все повече, като сега дори се появиха и първите данни за това кога точно смартфоните ще бъдат доставени при първите клиенти.

Според информацията, серията Galaxy S24 ще започне да се продава само два дни след официалната премиера – на 19 януари, като предварителните поръчки ще бъдат отворени до 25 януари. Още на следващия ден се очаква да започнат и първите доставки, които трябва да продължат до 30 януари.

Ако информацията се окаже вярна, то директните продажби на новите смартфони – Galaxy S24, Galaxy S24 Plus и Galaxy S24 Ultra трябва да започнат на 30 януари. Все пак за момента това са непотвърдени данни и вероятно ще трябва да изчакаме поне до първата седмица на новата година, за да получим официално изявление.

Поставете оценка:
5

Оценка 5 от 3 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар