Home » Наука и технологии » Ето как всеки SUV може да се превърне в кемпер

Ето как всеки SUV може да се превърне в кемпер

Сподели новината

Тунинг специалистите от студиото Van Lab разработиха уникално решение за тези, които обичат да пътуват и да спят в собствения си автомобил. С техния универсален комплект всеки кросоувър може да се превърне в удобен кемпер.

Базовата версия на комплекта включва само кухненски модул, който се монтира в багажното отделение при отворена врата. Има две заключващи се чекмеджета, които могат да поберат печката, мивката, плота и основните прибори за хранене. Комплектът включва и място за съхранение на преносим хладилник и две сгъваеми маси.

Кухненският модул е ​​изработен от здрав шперплат от бреза и се монтира и демонтира лесно, което ви позволява да използвате багажника на колата и за други цели. Разширената версия на комплекта е по-интересна. Тя е допълнена от четири секции, които, когато са сгънати, образуват пълноценно легло с дължина 190 см и широчина 130 см.

Ето как всеки SUV може да се превърне в кемпер

За да инсталирате леглото, трябва да имате сгъваеми задни седалки и достатъчно пространство в салона на SUV-то. За допълнителен комфорт Van Lab предлага и специален комплект възглавници, който струва $450. Цената на основен кухненски модул е ​​$1 950, а комплект с легло ще струва $2 350.

Времето за доставка е 3-4 седмици, а комплектът се доставя на части, за да го сглобите сами. Универсалният комплект от Van Lab осигурява лесен и удобен начин да превърнете всеки кросоувър в пълноценен кемпер. Благодарение на своя модулен дизайн, той ви позволява да адаптирате колата към различни нужди и бюджети.

Отгоре, на специални релси може да се монтира и палатка, до която се стига по-специално предназначена за целта стълба. С други думи всяко средноразмерно SUV може да се превърне в базов кемпер, при това за сравнително приемлива сума. Подобни конфигурации не са нови, но тази е доста добре измислена. Ше припомни, че фабрично Dacia предлага подобен комплект, за който сме ви разказвали подробно.

Ето как всеки SUV може да се превърне в кемпер

Поставете оценка:
2.6

Оценка 2.6 от 5 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар