Home » Наука и технологии » Ето кога може да дебютира Galaxy S24

Ето кога може да дебютира Galaxy S24

Сподели новината

След като видяхме новия iPhone преди две седмици, сега идва време на другия голям играч в света на смартфоните да покаже своят нов смартфон. Става въпрос за Samsung и техните устройства от серията S24. Слуховете за тях буквално валят от няколко месеца, но ето, че сега се появиха и такива за евентуалната премиерна дата.

Според данни на Ice Universe, това ще се случи малко след средата на месец януари или по-конкретно на 18 януари. Интересно е, че това е по-рано от обикновено, като подобно нещо се случи със серията S21, която бе пусната по време на пандемията. Защо от Samsung са избрали подобен подход за момента, ако това наистина е така, предстои да разберем.

Една от спряганите причини е колаборацията между Samsung и Qualcomm и новото поколение процесори, което вероятно ще дебютира с появата на смартфона. Според слуховете, Qualcomm вече е в крайна фаза на разработка и съвсем скоро чиповете ще са напълно готови.

Поставете оценка:
5

Оценка 5 от 3 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар