in

Зеленият сертификат – как да го съхранявате най-удобно

Вече имате сертификат, но знаете ли как да го съхранявате най-удобно?
Един от най-лесните начини е да го въведете в телефона си чрез мобилното приложение Cardbox – така няма как да го забравите вкъщи, а и бързо може да го покажете за сканиране, където е необходимо. Приложението може да свалите от тук: https://bit.ly/32IwSYc

ПРЕДИМСТВА НА CARDBOX

Има и други мобилни приложения, с които може да запазите COVID сертификата в телефона си, но за разлика от тях, с Cardbox имате и други предимства.

В приложението може да прикачите и оригиналния PDF файл, в случай че някъде се наложи да го покажете при проверка.

Допълнително удобство в приложението е, че можете да запазите лесно всичките си карти за отстъпки от търговски обекти. Така няма да се налага да носите всички пластики в портфейла си.

Друго предимство е, че можете да вземете и нови карти за отстъпки директно от приложението – за различни магазини, бензиностанции, куриери, застрахователи и други.

ЛЕСНО КАЧВАНЕ, С ДВА КЛИКА ПОКАЗВАНЕ

Приложението дава възможност за съхранение на COVID сертификата, като качването става изключително лесно – сканираш с приложението QR кода на сертификата и цялата информация автоматично се въвежда в телефона. И на български, и на английски.

Някои хора предпочитат да запазят сертификата си в телефона като PDF файл, но това предизвиква редица ненужни и губещи време действия. При поискване, трябва да го търсите, а след като го отворите, се налага да зуумвате и да напасвате кода на екрана. И това всеки път.

С Cardbox e удобно – показваш QR кода на сертификата само с два клика

Приложението е напълно безплатно и можете да го свалите от Google play, App Store и AppGallery. Повече от 360 000 български потребители вече го използват.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by

Водата на Земята се е образувала с помощта на Слънцето

Казийски ще запише пореден рекорд, който ще го затвърди като жива легенда на Тренто