Home » Наука и технологии » Изтекоха снимки на новия Pixel 8 Pro

Изтекоха снимки на новия Pixel 8 Pro

Сподели новината

Google загатна за нов цветови вариант за своя Pixel 8 Pro, като показа цвета Minty Fresh. Планиран за продажба след 25 януари, Minty Fresh Pixel 8 Pro обещава освежаваща и жизнена зелена цветова схема. Това ново допълнение ще отбележи първия път, когато Google предлага зелен вариант за Pixel Pro, разширявайки цветовите възможности, които понастоящем включват Obsidian (черен), Porcelain (бежав) и Bay (син). Телефонът ще се предлага с предварително инсталирана зелена тема, която подобрява цялостното естетическо изживяване.

Докато външният вид претърпява тази освежаваща промяна, вътрешните спецификации на Pixel 8 Pro се очаква да останат непроменени. Устройството вероятно ще продължи да се захранва от чипсета Tensor G3, да разполага с 50 MP основна камера и да работи с Android 14. Google също така се ангажира да осигури впечатляваща 7-годишна софтуерна поддръжка за своите устройства Pixel, като гарантира, че потребителите ще се възползват от непрекъснати актуализации и подобрения в сигурността.

Новото Minty Fresh издание следва предишното навлизане на Google в зелена боя с Pixel 6a през май. С нарастването на очакването за официалното пускане на пазара компанията цели да привлече вниманието на потребителите както с визуалната привлекателност на новата разцветка, така и със стабилните функции, които са характерни за линията Pixel.

Поставете оценка:
5

Оценка 5 от 1 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар