Home » Наука и технологии » Интелигентна котешка тоалетна, която ще улесни живота ви

Интелигентна котешка тоалетна, която ще улесни живота ви

Сподели новината

AmiCura cura1 е приспособление, оборудвано със сензор за безопасност, за да се избегне нараняване на животното. Когато се почиства котешката тоалетна, вратата се затваря, елиминирайки риска котките да влязат и да останат в капан. Когато вътре бъде открита котка, се задейства инфрачервен сензор, устройството спира да работи и вратата се отваря.

Вратата на кутията за отпадъци е снабдена с LED светлинен пръстен за своевременно откриване и индикация на неизправности, като помага на собствениците да решават проблемите своевременно и да гарантират безопасността на своите домашни любимци.

Интелигентна котешка тоалетна, която ще улесни живота ви

Вътрешността на таблата е с покритие против залепване, което предотвратява залепването на изпражненията по вътрешната повърхност и лапите на домашния любимец. и предотвратява миризмата. Предвидена е и ултравиолетова стерилизация, която дезинфекцира тавата отвътре, предотвратявайки развитието на бактерии.

AmiCura cura1 използва уникален механичен манипулатор, който симулира ръчно отстраняване на изпражненията. Определя прецизно зоната за почистване, като напълно почиства котешката тоалетна. Този метод на почистване позволява по-прецизно отделяне на изпражненията и чиста котешка тоалетна. Сега цената и е наполовина – 265 евро.

Поставете оценка:
3.3

Оценка 3.3 от 7 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар