Home » Наука и технологии » Новите „айпади“ може да дебютират скоро

Новите „айпади“ може да дебютират скоро

Сподели новината

По последни данни следващото поколение iPad Pro и iPad Air ще се появят в началото на май. Очаква се тези нови таблети iPad Pro да бъдат с OLED екрани, както изтече по-рано, докато се съобщава, че линията на iPad Air ще се разшири и за първи път ще включва два размера.

Разликата от представянето на предишните iPad Pro, която е около година и половина, представлява най-дългият период без нова версия в историята на таблетите на Apple. Очаква се включването на OLED екрани да доведе до по-тънки устройства, като се съобщава, че производството се увеличава в подготовка за пускането на пазара.

Apple вероятно се надява, че тези нови таблети ще допринесат за увеличаване на продажбите на таблети, които отбелязаха спад през последните години, включително 25 % спад на годишна база през последния празничен сезон. Според слуховете iPad Pros ще се захранва от чип M3 и ще се предлага с преработени версии на Magic Keyboard и Apple Pencil. Има и спекулации, че Apple Pencil може да получи поддръжка за Vision Pro.

Първоначално Apple планираше да пусне новите таблети на пазара до края на март, но забавянето на завършването на софтуерната разработка и сложността на производството на OLED екрани може да са допринесли за отлагането на пускането на пазара. Въпреки това предстоящото пускане на пазара се очаква с голямо нетърпение както от феновете на Apple, така и от технологичните ентусиасти.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар