Home » Наука и технологии » Новият iPhone е по-евтин за поправка от своя предшественик

Новият iPhone е по-евтин за поправка от своя предшественик

Новият iPhone може да не представи огромни промени по повод на своя дизайн или функции, но пък за сметка на това представя една огромна промяна когато става въпрос за възможност за поправка. В сравнение със своя предшественик – iPhone 14 Pro и Pro Max, новият модел е 3 пъти по-евтин за поправка, когато става дума за подмяната на задно стъкло.

Така например, стъклото на гърба на iPhone 14 Pro струва около 500 долара, докато това при новия модел смартфон струва скромните 170 долара. Същото е положението и при върховия Pro Max, чиято поправка струва само 30 долара повече в сравнение с 550 долара при предходния модел.

От години компонентите на iPhone не са най-евтините за подмяна, независимо дали става въпрос за смартфон или друго устройство. Именно поради това много хора се насочват към неоригинални алтернативи, които Apple упорито се опитваха да преборят и изглежда сега ще успеят да го направят.

Поставете оценка:
3.8

Оценка 3.8 от 4 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар