Home » Наука и технологии » Появиха се първите аксесоари за iPhone 16

Появиха се първите аксесоари за iPhone 16

Сподели новината

В интернет пространството се появиха изтекли изображения, които показват калъфи за iPhone 16 и iPhone 16 Plus, и дават представа за потенциалните промени в дизайна на предстоящите устройства на Apple. Забележително е, че тези кадри потвърждават отдавнашните слухове за промени в оформлението на камерата на задния панел на устройствата.Вместо познатото диагонално разположение в модул, за серията iPhone 16 се предполага, че ще има вертикална подредба на камерата.

В тази нова конфигурация двата сензора на камерата ще бъдат подредени вертикално, като матрицата на LED светкавицата ще бъде разположена централно вдясно от тях. Прототипните модели на стандартните варианти на iPhone 16 разкриват отличителен дизайнерски елемент: два отделни пръстена за всяка камера, разположени в повдигната повърхност с овална форма. Това отклонение от традиционното разположение на камерата наподобява дизайнерския език на емблематичния iPhone X.

Основната мотивация зад тази промяна на конфигурацията обаче изглежда е интегрирането на възможности за пространствен видеозапис в предстоящите телефони.Освен това докладите сочат, че iPhone 16 и iPhone 16 Plus ще наследят функции от своите предшественици, като например бутона Action от iPhone 15 Pro и слуховете за чувствителния на натиск бутон Capture, който се очаква да дебютира в iPhone 16 Pro. Въпреки това е изключително важно да се отбележи, че тези изтичания представляват ранни етапи от дизайнерския цикъл на iPhone и промени могат да настъпят преди очакваното пускане на тези устройства на пазара през септември.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар