Home » Наука и технологии » Появиха се първи снимки на смартфона на Nio

Появиха се първи снимки на смартфона на Nio

Nio е изключително близо до премиерата на своя първи смартфон и както вече ви съобщихме, той ще дебютира на 21 септември тази година или само след няколко дни. Преди това да се случи, обаче, компанията разпространи няколко кадъра на устройството, което се появи по време на рекламно видео на новия EC6.

Това което видяхме е, че устройството разполага с изключително тънки рамки на дисплея, както и извит екран със закръглени страни и от четирите края. В горната част на дисплея е разположен малък отвор за камерата, а изглежда под дисплеят е монтиран и сензор за пръстов отпечатък.

За момента не е ясно какви ще са параметрите на смартфона, нито пък с колко и какви камери ще разполага той, но очакваме това да стане ясно само след няколко дни.

Поставете оценка:
4

Оценка 4 от 9 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар