Home » Наука и технологии » Представиха най-евтиния сгъваем смартфон в света

Представиха най-евтиния сгъваем смартфон в света

Сподели новината

ZTE представи нов смартфон на японския пазар с името Libero Flip. Позиционирано като конкурент на Galaxy Z Flip5, това сгъваемо устройство от ZTE се отличава с една изключителна характеристика – значително по-ниската си цена. При каталожна цена от 63 000 японски йени (около 390 евро), предварителните поръчки се предлагат със значителна отстъпка, което води до намаляване на крайната цена до 39 800 японски йени (приблизително 250 евро), което го прави най-бюджетния сгъваем телефон, наличен в момента.

ZTE Libero Flip разполага с 6,9-инчов сгъваем OLED дисплей с FHD+ резолюция, допълнен от втори 1,43-инчов кръгъл екран с резолюция 466 x 466 пиксела. Този вторичен екран, известен като Sub Display, изпълнява различни функции, включително управление на повикванията, контрол на възпроизвеждането на мултимедия и действа като дисплей за основната задна камера.

Що се отнася до възможностите за изображения, устройството може да се похвали с 50МР основен обектив, съчетан с 2МР сензор за дълбочина, докато основният дисплей помещава 16МР предна камера в рамките на изрязан отвор.

ZTE оборудва Libero Flip с чипсет Snapdragon 7 Gen 1, придружен от 6GB RAM и 128GB памет. Работейки с Android 13 с UI overlay на ZTE, устройството въвежда специфични за сгъваемите устройства функции, които позволяват на потребителите безпроблемно да използват елементи от менюто от двете страни на сгъваемия екран.

Устройството се захранва от батерия с капацитет 4310 mAh, поддържаща 33W бързо зареждане, съвместимо със стандартите Quick Charge 4+ и PD3.0. Макар че класът IP42 за вода и прах предлага скромна защита, важно е да се отбележи уязвимостта му дори при незначителни водни пръски. Въпреки това устройството може да се похвали с напълно плосък механизъм за сгъване.

Наличен в бели, златни и сини цветови варианти, ZTE Libero Flip предоставя на потребителите редица възможности за персонализация, включително разнообразни задни капаци, които да отговарят на индивидуалния стил.

Поставете оценка:
3.5

Оценка 3.5 от 8 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар