Home » Наука и технологии » Представяме ви иновативния велосипед .1R

Представяме ви иновативния велосипед .1R

Сподели новината

Британският автомобилен производител Aston Martin и компанията J. Laverack представиха иновативен велосипед .1R. Новостта разполага с модерни технологии и елегантен дизайн.

Представяме ви иновативния велосипед .1R

Aston Martin .1R всъщност е с доста минималистичен дизайн. Рамката е изработена от 3D отпечатани титаниеви накрайници и тръби от въглеродни влакна. Благодарение на това велосипедът е много лек и здрав.

Заради иновационната технология, по велосипеда няма точки на закрепване и необработени заварки отвън. Спирачните маркучи също са скрити, за да не развалят външния вид на модела.

Представяме ви иновативния велосипед .1R

Спирачките са с бронзови апарати. Те са вдъхновени от спортните автомобили Aston Martin. Велосипедът ще се предлага с избор от три трансмисии с 12 предавки от Shimano, Campagnolo и Sram Red.

Всяко колело има 28 спици с черно покритие, което продължава отстрани. Главините са проектирани специално за този велосипед и са изработени от аерокосмически алуминий с висока якост.

Представяме ви иновативния велосипед .1R

Всеки собственик на Aston Martin .1R ще бъде поканен в централата на Aston Martin в Heydon. Там ще има възможност и за индивидуални разговори с основателите на J. Laverack.

Клиентите могат да поръчат велосипед с различен дизайн на тръби, вилки, кормило и рамка. Спирачните апарати и спирачните дискове се предлагат в бронз или черен цвят.

Представяме ви иновативния велосипед .1R

Цената на Aston Martin .1R не е разкрита до този момент. Той обаче ще бъде много по-евтин от най-достъпния модел на марката – спортната кола Vantage, започваща от $146 986.

Поставете оценка:
2.3

Оценка 2.3 от 3 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар