Home » Наука и технологии » Разглобяването на „джобния“ PlayStation Portal разкри слаб чип и трудности с ремонта (ВИДЕО)

Разглобяването на „джобния“ PlayStation Portal разкри слаб чип и трудности с ремонта (ВИДЕО)

Сподели новината

Скорошно разглобяване на PlayStation Portal разкри скрити проблеми, включително чип с недостатъчна мощност, който може да съсипе надеждите за превръщане на устройството в емулатор чрез модифициране. Видеото, режисирано от Джейкъб Р., показва сложния процес на разглобяване, който също така загатва за възможни проблеми с ремонта в бъдеще.

Проектиран като устройство, фокусирано върху дистанционна игра, PlayStation Portal върши работата си добре, но разглобяването показва ограничени възможности за модифициране и ремонт, което поставя под въпрос адаптивността и издръжливостта на устройството.

В момента PlayStation Portal е насочен към определена аудитория, но в бъдеще Sony планира да разшири възможностите му, като поддържа облачен стрийминг. Въпреки че устройството в момента се продава само в избрани региони поради голямото търсене, неговата производителност и възможности предизвикват дебат относно ролята му в преносимото пространство за игри. Вижте.

[embedded content]

Поставете оценка:
5

Оценка 5 от 3 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар