Home » Наука и технологии » Разкриха как ще изглежда колата на Xiaomi отвътре

Разкриха как ще изглежда колата на Xiaomi отвътре

Сподели новината

Както ви съобщихме преди няколко дни, колата на Xiaomi вече е готова и нейни снимки бяха публикувани от китайските власти. Тогава видяхме само екстериора на електрическия модел, но сега виждаме и първи кадри на интериора, който очаквано е в минималистичен стил с максимално изчистено арматурно табло. В средата му централно място заема екран с неясен за момента диагонал.

Пред водача можем да видим и по-малък дисплей, вероятно с част от най-важната информация, която да стои пред водача. Воланът е скосен в долната си част с физически бутони и два бързи кръгли бутона, единият от които изглежда е за „запалването“. SU7 би трябвало да осигури безпроблемната интеграция на телефона и автомобила.

Три нива на оборудване – SU7, SU7 Pro и SU7 Max – ще бъдат предлагани при старта на продажбите по-късно тази година, като някои версии ще получат активен заден спойлер. Базовото задвижване включва единичен електромотор с мощност 299 к.с., който задвижва само задните колела и достига максимална скорост от 210 км/ч, докато опционалната AWD конфигурация изглежда предоставя огромна мощност от 673 к.с. чрез използване на два електромотора и може да достигне максимална скорост 265 км/ч. В по-ранен доклад се предполагаше, че SU7 ще се предлага и с 1,5-литров двигател за увеличаване на пробега, но в данните няма нищо, което да потвърждава това.

Поставете оценка:
3

Оценка 3 от 6 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар