Home » Наука и технологии » Разкриха кога ще видим новия флагман на Huawei

Разкриха кога ще видим новия флагман на Huawei

Сподели новината

Изглежда, че Huawei се готви да пусне серията P70 на 2 април, както показва изтекъл скрийншот, който се появи в Weibo. Въпреки че имаше спекулации относно предстоящите устройства, включително възможността за поне четири варианта – Huawei P70, P70 Pro, P70 Pro+ и P70 Art – тези подробности не са официално потвърдени.

Една от забележителните характеристики, които се очакват в серията P70, е използването на чипсета Kirin 9000S. Тази система се произвежда по 7 nm технологичен процес от SMIC. Струва си обаче да се отбележи, че понастоящем SMIC е обект на разследване във връзка с потенциални нарушения на правилата за износ на САЩ.

Макар да бяха направени опити за разшифроване на пълния лист със спецификации от изтеклите изображения, информацията е предимно на китайски език и с ниска резолюция, което я прави трудна за разпознаване. С появата на повече подробности и официални съобщения вероятно ще се очертае по-ясна картина около серията Huawei P70.

Поставете оценка:
2.3

Оценка 2.3 от 3 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар