Home » Наука и технологии » Ясен е дизайнът на първото сгъваемо устройство на Apple

Ясен е дизайнът на първото сгъваемо устройство на Apple

Сподели новината

Нов доклад, изготвен въз основа на информация от „източници от веригата за доставки“, предлага информация за напредъка на дългоочаквания проект за сгъваемо устройство на Apple. Според този доклад различни елементи от дизайна на сгъваемото устройство вече се сближават, което показва, че Apple се приближава към финализиране на фазата на проектиране. Това сближаване предполага, че Apple е близо до завършване на този важен етап и започва да обмисля следващите стъпки, включително масовото производство.

Въпреки че докладът загатва за значителен напредък в разработването на сгъваемото устройство на Apple, той също така показва, че може да се наложи потребителите да изчакат още малко, преди да видят крайния продукт. Той предполага, че сгъваемото устройство може да не е готово за пускане на пазара нито тази година, нито през 2025 г., което намалява очакванията за скорошно пускане на пазара.

Спекулациите около сгъваемото устройство на Apple са многобройни, като има силни индикации, че технологичният гигант работи върху поне две сгъваеми устройства в стил Flip. Интересното е, че все повече се налага мнението, че нито едно от тези устройства няма да бъде iPhone. Вместо това слуховете предполагат, че сгъваемият прототип на Apple, разполагащ със 7-8-инчов дисплей, може да попадне в категорията на iPad. Този подход може да позволи на Apple да изпробва сгъваемата технология в по-малко критична продуктова линия, преди да я интегрира във водещите си модели iPhone.

Като цяло, въпреки че вълнението около навлизането на Apple в областта на сгъваемите устройства продължава да се засилва, изглежда, че потребителите ще трябва да проявят търпение, докато компанията се ориентира в сложността на въвеждането на тази иновативна технология на пазара.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар